Добредојдовте

Историјат

Историјат на МКД Скејт

Настани

Настани организирани и поддржани од МКД Скејт

Спортови

Официјално раководно тело за следните дисциплини
mkdskejt@gmail.com
1000 Skopje
Macedonia
Поддржано од: 
& more...
Search